A fost anulat spectacolul filantropic „Balul Comunității Arădene”

  de Raluca Medeleanu | 27 octombrie 2021, 5:02 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Sergiu Bacoș / Facebook)

  Noile măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului au adus modificări la condițiile de organizare a evenimentelor, astfel că Asociația Europeanul și Remada anunță că se reduce numărul persoanelor care pot participa la evenimentul „Balul Comunității Arădene”, care se va desfășura în sala Filarmonicii arădene, sâmbătă, 30 octombrie. A fost modificată și ora de începere a spectacolului, de la ora 19 la ora 16.

  Balul comunității arădene, aflat la ediția a doua, este propriu-zis un spectacol de muzică și dans coregrafic, astfel că se poate organiza doar cu prezența în sală a 30% din capacitate, iar participații trebuie să prezinte la intrare certificatul verde. De asemenea, întrucât pe lângă spectaclul propriu-zis se va desfășura și o festivitate de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură – scopul principal al evenimentului – organizatorii anunță că aceștia vor fi testați cu 24 de ore înaintea evenimentului, iar accesul pe scenă se va face respectându-se anumite circuite de intrare și ieșire, pentru a evita orice risc.

  „Vă informăm cu bucurie că după eforturi considerabile am reusit să nu anulăm Balul Comunitatii Arădene, întrucat fiind un spectacol cultural filantropic, muzical-coregrafic, îndeplinim condițiile de a primii invitați în proporție de 30%, cu acces pe bază de certificat digital de vaccinare.

  De asemenea, toți copiii premiați în cadrul evenimentului vor fi supuși testării cu 24 de ore înainte, pe cheltuiala organizatorilor, în vederea elimimării oricărui risc. De asemenea, mai trebuie menționat că ora de începere a spectacolului a fost modificată de la ora 19,00 la ora 16,00 renunțându-se la partea de socializare de după eveniment. Evenimentul se va desfasura  de la 16.00 – 21.00”, transmit organizatorii.

  Programul include un concert Alin Oprea & Talisman, alături de Orchestra Filarmonicii dirijată de maestrul Marius Hristescu, respectiv momente de muzică și coregrafie din muzicaluri celebre, dintre care „Phantom of the Opera”, „Grease” sau „Chicago”, în distribuție făcând parte bartoni de la Facultatea de Muzică din Timișoara, corul Colegiului de Arte din Arad, împreună cu Dragoș Moldovan – câștigătorul concursului „Vocea României”.

  Update, 28 octombrie – Potrivit deciziei autorităților a fost anulată organizarea evenimentului în 30 octombrie, urmând ca acesta să fie mutat pe o dată care încă nu a fost stabilită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.