Update ISU intervine pentru un copilaș de trei ani, rămas blocat singur în locuință

  de Special Arad | 2 August 2017, 8:22 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” a județului Arad s-a deplasat în cartierul Confecții, pe strada Rodnei, unde un copil de trei ani a rămas blocat în apartament.

  Copilul a rămas blocat în locuință fiind de unul singur. Momentan nu cunoaștem modul prin care s-a produs incidentul sau motivul pentru care acesta a fost lăsat nesupravegheat de către toți membrii familiei sau cum a ajuns să rămână blocat în apartament.

  Update, ora 21:10
  – Echipajul ISU Arad a pătruns pe geamul deschis al apartamentului care este situat la etajul 1, folosindu-se de scara culisabilă. Pe urmă au fost nevoiți să spargă ușa. Se pare că reprezentanții ISU au fost contactați tocmai de mama băiatului care a rămas blocată la rândul ei, în casa scărilor, căci a ieșit pentru o secundă din apartament. Ușa s-a închis în urma ei și încuietoarea s-a blocat instantaneu.

  (foto cu scop ilustrativ)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.