Update Incendiu violent la o casă de pe strada Urzicilor. Pompierii s-au deplasat de urgență

  de Special Arad | 9 mai 2021, 6:06 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  pompierii stingând incendiul de pe Urzicilor (foto: Isu Arad)

  În urmă cu câteva minute pompierii arădeni au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu violent pe o stradă din municipiul Arad.

  Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Urzicilor (perpendiculară cu strada Orizontului), iar la fața locului s-au deplasat echipajele ISU cu un AT5003, un A9000, un S42, respectiv cu SMURD Vladimirescu.

  Potrivit informațiilor furnizate de Isu Arad, casa arde generalizat și există posibilitatea de propagare.

  Update– În jurul orei 18:45, pompierii informează că incendiul este localizat, că nu sunt victime și că nu mai există posibilitatea de propagare.

  La ora actuală încă se lucrează la stingere.

  Vom reveni cu informații

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.