Update Incendiul de la clubul „District One” ar fi fost provocat intenționat

  de Special Arad | 19 octombrie 2018, 11:13 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Pompierii s-au deplasat în această dimineață la „District One” din zona Boul Roșu pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în incinta clubului.

  Momentan nu se cunoaște cauza care a dus la izbucnirea focului. La fața locului se află și agenți de la Poliția Locală Arad.

  Update

  În urma cercetărilor efectuate, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a concluzionat că incendiul de la District One s-a produs prin „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.