miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu cauzat de o centrală termică, la Zimandu Nou

  de Special Arad | 23 februarie 2022, 10:19 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  sursa foto: ISU Arad

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Vasile Goldiș” a județului Arad anunță că în această dimineață a izbucnit un incendiu în localitatea Zimandu Nou.

  Focul a fost provocat într-o anexă a unei case, din cauza centralei termice.

  La fața locului s-a deplasat Detașamentul ISU Arad, o autospecială AT5003, o autospecială A9000 și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean de la Sântana.

  Intervenția este în plină desfășurare.

  Update

  Reprezentanții ISU Arad au transmis că incendiul este localizat. Pompierii au reușit să oprească extinderea focului la alte proprietăți.
  Din fericire, nu sunt victime.

  Update

  În momentul sosirii celor două echipaje de intervenție, formate din un ofițer, 7 subofițeri și 2 autospeciale de stingere, incendiul se manifesta la camera tehnică, propagat la întreg acoperișul construcției cu posibilitate de extindere în interiorul încăperii și la casa alăturată.

  Dezvoltarea incendiului a fost favorizată de observarea târzie și prezența materialul combustibil in camera tehnică.

  Proprietarul locuinței nu era acasă, focul fiind anunțat de către vecini.
  Incendiul a fost localizat după aproximativ 30 de minute, fără a se extinde la alte proprietăți sau anexe. După aproximativ două ore de intervenție, incendiul a fost lichidat.

  Au ars acoperișul pe o suprafața de aproximativ 200mp, camera tehnică, centrala și materialul lemnos din camera tehnică. De asemenea s-au deteriorat datorită apei și a fumului o cameră a casei, transmite ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.