sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Fără apă și o priveliște „demnă” de bun venit în țară, la PTF Nădlac. Compania de Apă: „Nu ține de noi”

  de Raluca Medeleanu | 12 septembrie 2022, 12:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În acest sfârșit de săptămână, o parte din tevile din subsolul punctului de frontieră Nădlac s-a fisurat, iar inundația ajuns la suprafață, surpând asfaltul.

  Avaria a survenit pe partea de intrare în țară, între banda de mașini mici și cea pentru camioane. După cum se poate observa și din imagine (foto dreapta sus), o parte din zonă a fost securizată, pe banda de mașini mici.

  Punctul de trecere a frotierei a rămas astfel fără apă încă de sâmbătă dimineață, iar la ora actuală încă nu are apă, o echipă de lucru fiind așteptată să rezolve problema. Fiind duminică însă, rămâne de văzut dacă aceasta va sosi în decursul zilei, sau abia luni dimineață.

  Update, 12 septembrie

  Contactat de Special Arad, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Arad a declarat că s-a deplasat la fața locului o echipă pentru a constata situația, dar s-a concluzionat că nu e în atribuția lor, avaria survenind la instalația interioară a punctului de trecere a frontierei, de după contor. Din acest motiv, nu are legătură cu sistemul de distribuție al Comaniei de apă, fiind în responsabilitatea celor de la punctul de trecere a frontierei să efectueze lucrările de reparație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.