duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dezastru pe Cocorilor, în urma furtunii. Drumul a devenit „fluviu”

  de Raluca Medeleanu | 17 iunie 2018, 7:00 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Furtuna din această după-masă a creat, ca de obicei, multe bătăi de cap în oraș. Cum ne-am obișnuit deja, mai multe porțiuni ale Aradului se transformă în adevărate „lacuri” după oricare ploaie abundentă, așa cum e eternul exemplu al pasajului din Micălaca.

  Un alt exemplu al efectului nefast al furtunii vine însă chiar din direcția opusă a orașului, de pe strada Cocorilor mai exact, unde apa s-a adunat într-o cantitate atât de mare pe partea carosabilă încât drumul este închis. Până ce echipajul specializat reușește să elimine apa, mașinile sunt direcționate de către polițiștii locali să ocolească zona.

  Menționăm că traficul ese îngreunat și pe strada Henri Coandă, unde la capătul ei se află în aceste momente una dintre cele trei vidanje trimise în zonă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.