Update Cursa Rățuștelor a fost câștigată de rățușca lui Marcus! 300 de euro pentru… flori – vezi tabelul complet al câștigătorilor (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 23 august 2015, 4:13 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Mai mult de 3.400 de rățuște au fost lansate pe Mureș într-un concurs inedit care a făcut deliciul copiilor prezenți. Pasarela și malul Mureșului s-a umplut de micuți și de părinții lor, fiecare dintre ei sperând că va câștiga marele premiu.

  Cursa nu a fost una  foarte spectaculoasă. Rățuștele au sosit în grup compact, dintre ele fiind aleasă una. Suspans a fost doar atunci când Zoli Lovasz a anunțat câștigătorul. Nu mai știm numărul. Știm doar că micuțul se numește Marcus, are doar 5-6 anișori, e frumușel foc și vrea ca de cei 300 de euro pe care i-a câștigat datorită rățuștii lui norocoase să „cumpere flori” 🙂

  Evenimentul a fost organizat de Rotaract Club Arad și s-a aflat la prima ediție.Cursa a fost amânată cu o oră și jumătate din cauza ploii, ceea ce, între noi fie vorba, ne-a permis să ne deplasăm și la Pasajul de pe Voinicilor, acolo unde din nou s-a inundat zona…

  Cele mai rapide răţuşte au fost recompensate cu următoarele premii:

  Locul I: 300 euro

  Locul II: 200 euro

  Locul III: 100 euro

  20 de premii speciale pentru următoarele locuri.

  IMG_6353

  Cel mic, din fotografie, este Marcus, fericitul câștigător al premiului de 300 de euro

  TABELUL COMPLET AL CÂȘTIGĂTORILOR: 

  castig

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.