sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cursa Rățuștelor a fost câștigată de rățușca lui Marcus! 300 de euro pentru… flori – vezi tabelul complet al câștigătorilor (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 23 august 2015, 4:13 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Mai mult de 3.400 de rățuște au fost lansate pe Mureș într-un concurs inedit care a făcut deliciul copiilor prezenți. Pasarela și malul Mureșului s-a umplut de micuți și de părinții lor, fiecare dintre ei sperând că va câștiga marele premiu.

  Cursa nu a fost una  foarte spectaculoasă. Rățuștele au sosit în grup compact, dintre ele fiind aleasă una. Suspans a fost doar atunci când Zoli Lovasz a anunțat câștigătorul. Nu mai știm numărul. Știm doar că micuțul se numește Marcus, are doar 5-6 anișori, e frumușel foc și vrea ca de cei 300 de euro pe care i-a câștigat datorită rățuștii lui norocoase să „cumpere flori” 🙂

  Evenimentul a fost organizat de Rotaract Club Arad și s-a aflat la prima ediție.Cursa a fost amânată cu o oră și jumătate din cauza ploii, ceea ce, între noi fie vorba, ne-a permis să ne deplasăm și la Pasajul de pe Voinicilor, acolo unde din nou s-a inundat zona…

  Cele mai rapide răţuşte au fost recompensate cu următoarele premii:

  Locul I: 300 euro

  Locul II: 200 euro

  Locul III: 100 euro

  20 de premii speciale pentru următoarele locuri.

  IMG_6353

  Cel mic, din fotografie, este Marcus, fericitul câștigător al premiului de 300 de euro

  TABELUL COMPLET AL CÂȘTIGĂTORILOR: 

  castig

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.