Update Autorii furtului de borduri de la Lipova au fost prinși. Poliția s-a autosesizat după apariția filmării pe Special Arad (VIDEO)

  de Special Arad | 6 august 2015, 8:38 AM | Livada | Știri Arad

  2

  Titlul principal: Cum se fură în Lipova? Ziua, în văzul tuturor, cu dezinvoltură și cu Mercedesul… pe centru!  (VIDEO)

  Zeci de oameni, de diferite vârste și categorii sociale trec, dacă observi și înțelegi cum stă treaba, pe lângă mândrul posesor al mândrului Mercedes cu numărul de înmatriculare AR – 66 – TOP… timp în care tânărul cu bermude roșii își burdușește portbagajul cu atâtea borduri câte încap în el.

  Filmarea postată aseară, pe Facebook, de un localnic binevoitor cu răspândirea informației, este deja virală, având, în numa 10 ore, parte de peste 200 de share-uri și o mulțime de comentarii.

  Identitatea făptașului (99% – hoț… după părerea noastră, care coincide cu a 99% dintre utilizatorii de internet) nu a fost dezvăluită încă, de niciun comentator… dar presimțim că îndată ce vom publica filmarea vom afla reperele identitare ale… colecționarului de borduri ;i dale, reușind să răspundem și la ultima dintre întrebările care, conform manualelor de presă, compun o știre.

  UPDATE: Autorii furtului de borduri de la Lipova au fost prinși. Poliția s-a autosesizat după apariția filmării pe Special Arad

  Poliția Orașului Lipova s-a autosesizat ca urmare a apariției pe Special Arad a filmării care, practic, dezvăluie aproape toate circumstanțele rușinosului furt de borduri… publice, la lumina zile, în plin centru. Inspectorul de poliție Lorena Pârvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad ne-a comunicat că „au fost identificați cei doi bărbați – unul în vârstă de 19 ani și celălalt de 33 – care s-au dovedit a fi autorii furtului a 24 de borduri – pe care ulterior le-au vândut. De asemenea, prejudiciul, în valoare de 1.700 de lei, a fost recuperat. Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”    

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tanarul stilat si educat din filmulet tocmai ce si-a facut un tuning major pe motor, aducand limuzina la peste 800 cp.Este bine de stiut ca in atare situatii daca nu ai suspensiile pregatite si un eleron spate performant e bine sa ai o greutate in portbagaj atunci cand testezi noul motor.Asadar, tanarul naiv si educat va veni si va recladi exact in acelasi loc dalele folosite drept balast, chiar astazi!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.