sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cristi Costea, interlopul care și-a făcut praf mașina lângă Atrium, a fost operat, dar este „bine mersi”…

  de Special Arad | 9 februarie 2016, 10:50 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  31

  UPDATE: Cristi Costea, interlopul care și-a făcu praf mașina lângă Atrium, a fost operat, dar este „bine mersi”…

  Cristi Costea, unul dintre cunoscuții în mediile interlope arădene frați Costea, cel care în dimineața de duminică, 7 februarie, a intrat cu mașina sa, un Audi A4 cu numere de Franța, într-un Seat parcat pe marginea străzii 6 Vânători, în apropiere de Atrium Mall, este… în curs de externare. Din informațiile pe care le are Special Arad, Cristi Costea ar fi produs accidentul pe fondul unei oboseli acumulate în mai multe nopți nedormite – apropiații săi știu că lua „somnifere cu pumnul” – și, mai ales, „grele”…
  Pacientul dus la UPU a Spitalului Județean Arad și ulterior transferat la Timișoara prezenta, în afara unei fracturi de tibie, o rană la cap, dar tomograful nu a relevat ceva grav – conform unor surse medicale.


   

  Titlul principal (7 februarie, 2016): Bolidul unui cunoscut interlop arădean s-a făcut praf lângă Atrium Mall. Șoferul este în stare gravă (Foto)

  Știri Arad. Un cunoscut interlop arădean, aflat la volanul unui bolid Audi, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un Seat parcat pe marginea drumului, pe 6 Vânători, în Arad.  În urma impactului, care a avut loc în spate la Atrium Mall, șoferul a fost transportat la Spital în stare destul de gravă.

  Mașina, cum se poate observa din imagini, este „pulbere”.

  La fața locului au sosit echipaje de la ISU, SMURD și Polția Rutieră, aceștia din urmă făcând cercetări în privința modului în care s-a produs tragedia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tot ce se întâmplă prin zona 6 V e cu dedicație. ”În privința modului cum s-a produs tragedia” – mă gândesc că vă referiți la mașină. Cât despre gunoaiele care au adus duhoarea corupției în poliție, parchet, justiție, sistem medical – iată, dacă tocmai din această cauză au fost scoși de fiecare dată basma curată cu praf pe dosare clasate sau cu criminalul AN – acum Ceasul ceresc le bate toaca în destinul lor de noroioși ce sunt. Dacă nimeni nu le vine de hac își vin ei singuri. Singuri își bagă gheara în gât precum pasărea sinucigașă. Nu pt că s-ar gândi o clipă că ar fi cazul să-și șteargă mizeria urmelor de pe blândul și răbdătorul pământ – ci pt că Dreptatea Cerului le trăznește o Palmă așa de sfântă încât dobitocul habar nu are cum a ”pierdut controlul volanului și s-a izbit”, etc. Nimic nu rămâne nerăsplătit. Am mai scris asta undeva: apocalipsa de serviciu.

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Sigur declarația de la poliție va fi de genul „am evitat un dinozaur” , ca sa scape de testele de sânge, oare va scapă? Airbagul din dreapta dacă na fost nimeni pe scaun de ce a sărit? Sau a mai fost cineva mai mort ca el care a reușit sa fuga? La cât de prăduitori e asta…sparge mașini,balcoane..dupa doua zile se lauda in oras ca el e mafiotul , si defiecare data scapă, oare de ce?!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.