marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Trei tineri au fost reținuți și duși la audieri pentru crima din Vlaicu

  de Mihai Todoca | 13 iulie 2022, 12:00 PM | Știri Arad

  7

  (foto: Arhivă )

  Știre inițială, 12 iulie: Luni noapte a avut loc o crimă în Vlaicu. Din primele informații se pare că un bărbat în vârstă de 88 de ani a fost ucis în apartamentul său. Descoperirea a făcut-o familia acestuia, după ce octogenarul nu mai răspundea la telefon, după care a fost făcu apelul la 112.

  Mobilul crimei pare să fi fost jaful, din locuința răvășită lipsind mai multe bunuri.

  Procurorii care anchetează cazul spun că:

  „La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către autor necunoscut. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11.07.2022, în locuinţa sa situată în municipiul Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul feţei, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase două telefoane mobile şi sume de bani. Urmărirea penală continuă în vederea identificării autorului faptelor şi a stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii acestora. În cauză a fost începută urmărire penală «in rem»”.

  Update, 13 iulie:

  Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad informează că în cazul crimei din Vlaicu au fost reținuți și duși la audieri trei tineri, doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

  „La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat,prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11.07.2022, în locuinţa sa situată în cartierul Aurel Vlaicu din mun. Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin (numitul G.S.), în vârstă de 87 de ani care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul capului, membrelor şi toracelui, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase duoă telefoane mobile şi sume de bani.

  În fapt, în noaptea de 10/11.07.2022 cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit,i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să-l lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victim până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras 2 telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 lei.

  În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar urmărirea penală este în desfăşurare”, se arată în comunicatul emis de Parchet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nesimporcii astia,dobitoci-BINE crescuti-numa sa incerce ordinarii si inconstientii drek.ori eu-ori ei,nu mai astept dupa lege.nu am inteles-sa imi dea o palma(pumn,cutit)si eu sa le ofer si cealalalt obraz?sau cum DISCRIMINAREA asta?cum adica imi e frica de ei???sau de lege k nu sunt in autoaparare?cretinii …sa incerc e numa.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.