marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Au vrut să fure o țeavă de la termoficare, dar au fost prinși de polițiști

  de Special Arad | 21 septembrie 2022, 5:43 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  foto: Poliția Locală Arad

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează trei bărbați, de 21, 25 și 51 de ani, din Arad, care, în după-amiaza zilei de 20 septembrie, ar fi încercat să sustragă o țeavă din fier, din fața unui imobil de pe strada Nicolae Oncu, din municipiu, unde se execută lucrări de înlocuire a rețelei de termoficare.

  Prejudiciul a fost recuperat, în cauză fiind continuate cercetările pentru tentativă de furt. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

  Update. Detalii despre incident primim și de la Direcția Generală de Poliție Locală Arad, care informează următoarele:

  „În urma întâlnirii primarului cu cetățenii din zona Confecții, a fost intensificată activitatea de supraveghere desfășurată de poliția locală în această zonă, în fiecare seară constatându-se contravenții din registrul periclitării ordinii și liniștii publice.

  De asemenea, în plus față de misiunile curente, ieri seară, în timpul patrulării în cartierul Alfa/Confecții, conform planului de acțiune, un echipaj al poliției locale a surprins pe strada Nicolae Oncu trei persoane de sex masculin care sustrăgeau o conductă de fier de mari dimensiuni din perimetrul unde se execută lucrări de înlocuire la rețeaua de căldură.

  Făptașii au recunoscut că intenționau să valorifice țevile la fier vechi, această practică constituindu-se într-o sursă de venit pentru unii dintre concetățenii noștri.

  Demersul lor a fost întrerupt de polițiștii locali, care i-au legitimat si predat poliției române pentru efectuarea cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun în astfel de situații.

  Direcția Generală Poliția Locală va înștiința Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Arad cu privire la prejudiciul adus municipiului Arad prin sustragerea acestor bunuri.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.