duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Cele patru victime ale accidentului de lângă Aeroport au fost internate la Spitalul Județean Arad. Două au fost operate

  de Special Arad | 13 octombrie 2019, 9:45 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Duminică seara, în jurul orei 20:00, s-a produs un grav accident de circulație pe drumul de la Aeroportul Arad către pădurea Ceala. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

  La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje a Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj SMURD.

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  Update

  Un bărbat de 29 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, din direcția sensului giratoriu de la Aeroport către intrarea în pădurea Ceala, unde a dorit să vireze la stânga dar a pierdut controlul asupra autovehiculului, pe fondul neatenției, astfel părăsind partea carosabilă și izbindu-se de un copac de la marginea lizierei de pădure. În urma impactului, trei tineri și o minoră de 15 ani au fost grav vătămați corporal, fiind preluați de echipajele de ambulanță și transportați la Spitalul Județean.

  Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

  Update 2

  Toate cele patru victime se află la ora actuală internate la Spitalul Județean Arad. Acestea erau conștiente când au fost transportate duminică seara la spital.

  Șoferul are fractură la glezna dreaptă și a fost internat la secția de Chirurgie Generală.

  Fata de 15 ani are fractură de humerus stâng și escoriații, iar acum se află la secția de Chirurgie și Ortopedie infantilă. Ceilalți doi bărbați (unul de 35 și celălalt de 29 de ani) au fost operați duminică noaptea, căci aveau fracturi deschise la brațe. Acum, aceștia sunt internați la secția de Ortopedie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.