joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A luat foc un utilaj agricol la ieșirea din Vladimirescu. Pompierii au reuşit salvarea a 70% din el

  de Special Arad | 28 august 2022, 6:27 PM | Știri Arad

  0

  Isu Arad

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” a județului Arad informează că în jurul orei 18:00 s-a produs un incendiu la ieșirea din localitatea Vladimirescu.

  Incendiu s-a produs la un utilaj agricol la ieșire din Vladimirescu, spre Horia.

  La fața locului s-au deplasat în aceste minute un echipaj de pompieri al Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere.

  Intervenția este în dinamică. Vom reveni cu informații.

  Update

  La sosirea echipajului, incediul se manifesta la compartimentul motor al utilajului agricol care se afla la recoltat de floarea soarelui.

  Din fericire, persoana care conducea utilajul a reușit să-l situeze la distanță de lanul de floarea soarelui, pe un drum agricol, limitând astfel propagarea flăcărilor la culturile agricole.

  Pompierii arădeni au intervenit prompt pentru lichidarea incendiului, salvând peste 70% din utilajul agricol.

  Update 2

  Nu s-au înregistrat victime.

  ISU transmite: Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „efectul termic”. În speță, toba de eșapament a intrat în contact cu pleava rezultată în urma recoltării.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.