Unul dintre „răii” fotbalului mondial a ajuns pastor! Acum își dă de gol coechipierii…

  de Special Arad | 15 iunie 2021, 5:18 PM | Sport

  0

  Tarbo West a fost unul dintre cei mai „răi” fotbaliști ai anilor 90, iar noi ne aducem foarte bine aminte momentul în care s-a certat cu Mircea Lucescu, atunci când jucătorul nigerian era legitimat la actuala campioană a Italiei, iar „Il Luce” era antrenor al formației la care evoluau Ronaldo, Zanetti, Roberto Baggio sau „El Cholo” Simeone.

  Lucescu l-a înlocuit în timpul unui meci cu Vicenza, iar jucătorul african a aruncat tricoul la picioarele antrenorului român. Era foarte cunoscut pentru frezele sale excentrice, dar și pentru jocurile de la naționala Nigeriei, echipă cu care a ajuns în optimile Campionatului Mondial din Franța, 1998. Atunci, Nigeria a învins Spania în grupe și a eliminat selecționata iberică de la Mondial. În optimi, însă, „Vulturii Verzi” au pierdut cu 4-1 meciul cu Danemarca și West explică acum de ce s-a ajuns la acel scor.

  „Citisem că jucătorii Nigeriei au fost la cluburi de noapte înaintea meciului cu Danemarca, dar nu e adevărat. Adevărul este că unii au adus femei la hotel chiar înaintea meciului. Acesta este motivul pentru care la meciul cu Danemarca mai mulți fotbaliști nu mai aveau puterea să joace, erau prea obosiți după seara de dinainte”, a spus Taribo West.

  Creștin devotat, el a devenit preot după a renunțat la activitatea de fotbalist în 2014. A înființat congregația numită „Shelter in the Storm Miracle Ministries of All Nation” în Lagos, cel mai mare oraș din Nigeria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.