duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Unul dintre cei mai cunoscuţi sensei din România s-a înecat după ce a plonjat cu maşina într-o baltă (Video)

  de - | 14 iulie 2015, 8:14 AM | Naţional

  0

  Unul dintre fondatorii Federaţiei Române de Arte Marţiale şi preşedintele clubului de aikido Sakura, din Buzău, şi-a pierdut viaţa luni seară împreună cu un prieten, într-un accident de maşină. Sensei Florin Burhală se întorcea cu un prieten de la pescuit când s-au răsturnat cu maşina într-o baltă. Cei doi nu au mai putut ieşi din autoturism si au murit înecaţi.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, Vasile Prahoveanu, cei doi s-au răsturnat cu maşina, în împrejurări necunoscute încă, în balta de pescuit de la Luciu, informează Mediafax.

  Conform sursei citate, cei doi bărbaţi au fost scoşi pe rând, ambii decedaţi. Unul dintre ei a fost scos din apă de către un pescar care s-a aflat la mică distanţă de locul în care s-a răsturnat maşina în apă şi a auzit un zgomot puternic. Bărbatul ajutat de alt pescar a reuşit să scoată una dintre victime de pe fundul apei, care măsoară cel mult un metru şi jumătate.

  Cea de-a doua victimă a fost scoasă din apă de echipele de salvare ale ISU Buzău, ajutate de voluntarii din comună care au acţionat cu un buldoexcavator pentru a ridica maşina de pe fundul apei.

  Poliţiştii care au venit să cerceteze locul tragediei cred că din cauza vitezei maşina celor doi a fost aruncată de denivelări şi a plonjat în apa adâncă de un metru şi jumătate.

  Ghinionul pescarilor a fost că maşina s-a răsturnat şi ei nu au mai putut ieşi.

  Unul dintre bărbaţii decedaţi este preşedintele clubului de arte marţiale Sakura, cu care a obţinut în martie anul acesta titlul de campioni naţionali la Kempo.

  Florin Burhală avea 54 de ani şi era membru fondator al Federaţiei Române de Arte Marţiale. Era căsătorit şi avea doi copii. Celălalt bărbat era un prieten al său în vârstă de 57 de ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.