marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unsprezece migranți, ascunși în camioane, depistați la vama Nădlac

  de Special Arad | 7 decembrie 2021, 10:54 AM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat unsprezece cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în  două automarfare.

  În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un  cetăţean român și un bulgar, ambii şoferi ai unor ansambluri rutiere.

  În cele două automarfare erau transportate, conform documentelor de însoţire a mărfii, dopuri pentru șampanie și ambalaje pentru societăți din Franța și Germania.

  În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, unsprezece cetăţeni străini.

  În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt nouă cetăţeni din Afganistan și doi cetățeni din Pakistan, solicitanți de azil în România.

  În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.