miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Unsprezece asiatici, prinși că se ascundeau în portbagajul unui autoturism şi remorca unui TIR, la Nădlac II

  de Special Arad | 6 aprilie 2022, 12:03 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  migranții ascunși în remorcă / foto: Poliția de Frontieră

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II și Borș au depistat unsprezece cetăţeni din Sri Lanka, India, Pakistan și Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în portbagajul unui autoturism, respectiv în compartimentul marfă al unui automarfar încărcat cu frigidere.

  Azi dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

  Cu ocazia controlului fizic efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperiți, ascunși în portbagaj, patru cetățeni străini.
  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani. Cei în cauză au intrat legal în ţară în baza documentelor personale valabile şi intenționau să ajungă în mod ilegal într-un stat din Spațiul Schengen.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.