miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Conferința „Administrația publică locală sub impactul Codului Administrativ” la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”

  de Special Arad | 29 aprilie 2023, 4:31 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Sala Marii Uniri a fost neîncăpătoare ieri, la conferința „Administrația publică locală sub impactul Codului Administrativ”, susținută de doamna Prof. Univ. Dr. Verginia Vedinaș.

  Doamna Verginia Vedinaș este membru corespondent al Academiei Oamenilor de Știință din România, Doctor Honoris Causa al U.V.V.G. Arad și este cunoscută ca unul din cei mai buni specialiști din domeniu.

  Conferința a debutat cu prezentarea lucrării „Codul Administrativ Comentat”, lucrare în două volume, elaborat de un colectiv coordonat de doamna prof.univ.dr. Verginia Vedinaș. Au urmat dezbateri și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu cei prezenți.

  Evenimentul l-a avut ca moderator pe Dl. Lector Univ. Dr. Nicolae Radu Stoian și fost organizat în parteneriat cu Facultatea de Științe Juridice a U.V.V.G. Arad, Instituția Prefectului Județul Arad, consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

  2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.