Universitatea Aurel Vlaicu anunță suspendarea cursurilor

  de Special Arad | 11 martie 2020, 11:37 AM | Coronavirus | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Consiliul de administrație al UAV a decis în această dimineață, ca urmare a recomandărilor Ministerului Educației și Cercetării și a Consiliului Național al Rectorilor, suspendarea cursurilor studenților în perioada 12-22 martie ca măsură de prevenție în cazul epidemiei cu Coronavirus. Conducerea universității recomandă ca activitățile didactice să se desfășoare în regim online, iar acolo unde acest lucru nu este posibil, acestea vor fi recuperate după un grafic stabilit. Activitatea de cercetare a cadrelor didactice nu este afectată de această măsură.

  Precizăm că până în acest moment nici un caz de coronavirus nu a fost confirmat la Universitatea Aurel Vlaicu” din Arad, măsurile luate având strict caracter preventiv.


  Menționăm că ulterior emiterii comunicatului, Raed Arafat a afirmat, în direct, că toate facultățile din țară se închid până la data de 31 martie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.