sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UNITER a lansat ediția XXX a concursului „Cea mai bună piesă românească a anului“

  de Special Arad | 17 ianuarie 2022, 11:59 AM | Cultură

  0

  Asociația UNITER – Uniunea Teatrală din România anunţă că ediția cu numărul 30 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului“ primește piese de teatru pentru înscrierea în competiție până la data de 5 martie 2022.

  Concursul primește numai texte noi, care nu au fost publicate sau reprezentate. Nu se primesc în concurs dramatizări sau traduceri. Textele pieselor NU se primesc în format tipărit (print) și NU se restituie după finalizarea concursului. Textul piesei se va trimite redactat în format word sau pdf prin e-mail, la adresa: [email protected]. Numele autorului trebuie să fie SECRET, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei sau în text și va fi înlocuit cu un MOTTO, înscris lângă titlul piesei. Ulterior, autorul va trimite prin poștă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, București 010305, un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresa poștală, numărul de telefon, e-mail-ul, informații necesare pentru a putea fi contactat. Pe plic, se va menționa: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2021“ și MOTTO-ul din pagina de titlu a piesei transmise prin e-mail. Cele două trimiteri trebuie să respecte data limită de înscriere – 5 martie 2022.

  Câștigătorul concursului va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2022, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum publicat de Editura UNITEXT a UNITER.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.