Unii au scos cuțitul, alții cureaua. Mai mulți arădeni s-au ales cu ordine de protecție după ce și-au bătut concubinele

  de Special Arad | 8 March 2021, 2:21 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat Polițiștii orașului Sântana au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, două ordine de protecție provizorii. Astfel, un tânăr de 21 de ani și-ar fi agresat concubina și ar fi amenințat-o cu un cuțit, și un bărbat de 37 de ani și-ar fi lovit cu o curea concubina și pe fiul minor, de 17 ani.

  Pe raza municipiului, un bărbat de 32 de ani, și-ar fi agresat verbal și fizic soția, fiind emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu de polițiștii Secției 2 Micălaca.

  Au mai fost emise ordine de protecție provizorii: pe numele unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu, care a provocat scandal în locuința comună pe care o deține cu concubina lui, și pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Arad, care a provocat scandal și și-ar fi amenințat concubina în locuința acesteia de pe raza localității Pecica.

  Toți cei în cauză sunt cercetați pentru violență în familie

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.