joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Unde sunt „zăpezile de altădată”? CSȘ Gloria Arad, ciuca bătăilor la baschet!

  de Dan Lazăr | 13 ianuarie 2022, 7:17 AM | Sport

  0

  CSȘ Gloria Arad a însemnat ceva în baschetul feminin românesc, grație unor profesori precum Aniko Șimăndan sau Constantin Wünsch, care au „scos” generații întregi. Ultimele performanțe ale CSȘ Gloria sub panoul fetelor au venit în perioada prof. Ildiko Sereș-Prisăcariu, după care s-a așternut o ceață totală.
  În ediția trecută, CSȘ Gloria nu a înscris nicio echipă în competițiile FR de Baschet, iar în acest sezon participă cu o formație de categoria Under 18. Din păcate, arădencele sunt ciuca bătăilor, părăsind cu capul plecat în toate cele 12 jocuri susținute în sezonul 2020-2021.
  Ultimele trei jocuri ale CSȘ Gloria s-au desfășurat în a doua parte a lunii decembrie: 32-60 cu Crișul Oradea, 45-62 cu Sportul Studențesc și 31-82 cu CSȘ nr. 4 Champions București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.