duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un weeekend cu radare pe șoselele județului. Au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale

  de Special Arad | 2 iulie 2019, 11:57 AM | Știri Arad

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Polițiștii rutieri și de ordine publică din toată țara au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

  Activitățile de monitorizare a regimului legal de viteză au vizat sancționarea acelor participanți la trafic care nu respectă viteza legală în localități și în afara acestora.

  Astfel, pe șoselele arădene au fost controlate 452 de autovehicule (din care 170 doar în municipiu), fiind aplicate 117 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale și 42 pentru alte abateri, în valoare de totală de aproximativ 200.000 de lei.

  Pentru viteză excesivă (depășirea cu mai multe de 50km./h. a vitezei legale) a fost reținut un permis de conducere. Polițiștii au mai reținut 2 certificate de înmatriculare și au constatat 5 infracțiuni la regimul circulație rutiere.

  Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare, pe toate șoselele din municipiu și județ, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.