Un ungur a vrut să părăsească Ținutul Secuiesc și a fost prins la Nădab

  de Special Arad | 14 octombrie 2014, 3:22 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  1

  Ieri, 13 octombrie, poliţiştii din orașul Chișineu-Criș au prins un bărbat din judeţul Harghita, care a încălcat măsura preventivă a interzicerii părăsirii localităţii.

  Bărbatul a  fost găsit pe raza localitatii Nadab, iar la verificarea acestuia în bazele de date, s-a  constatat că  se afla sub efectul  măsurii preventive a controlului judiciar, din data de 20.05.2014,  respectiv se afla sub efectul măsurii preventive a interzicerii părăsirii municipiului Topliţa.

  Bărbatul a fost audiat, cauza fiind comunicată şi preluată de către la Poliţia Toplita.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nagyon szep că secuiul a vrut să fugă în Romania mare. Noi l-am primit pașnic dar polițiștii nădăbani s-au grăbit să-l repatrieze în ținutul secuiesc natal. Diferența dintre infractorul ungur și cel român e că românul aflat sub interdicție de părăsire a localității nu va fugi niciodată în ținutul secuiesc. Tot ei vin la noi și îi ținem pe pământul nostru (de) secole în bună pace.E de-ajuns să înțeleagă că nu suntem cârnați în galantare, banat bun, salam sârbesc, oltenesc, trandafir moldovenesc, mușchi țigănesc, csabai, etc. Suntem români iar țara noastră întreagă se numește România în care limba oficială este ROMÂNA. Ez az!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.