„Un ultim acordaj, un ultim LA”. Andrei Kelemen, prim-oboistul Filarmonicii de Stat Arad, s-a stins din viață

  de Special Arad | 1 martie 2019, 12:16 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Primul oboist al Filarmonicii de Stat Arad, Andrei Kelemen, s-a stins din viață ieri, 28 februarie.

  „Un ultim acordaj, un ultim «LA», în gândul și în inimile noastre! Andrei Kelemen – primul oboist al Filarmonicii de Stat Arad … Dumnezeu să îl odihnească!” – cu aceste rânduri a anunțat vestea tristă colectivul Filarmonicii de Stat Arad pe pagina de Facebook a instituției.

  Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate în scurt timp pe pagina de Facebook a instituției, atât de la foștii colegi, artiștii Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat Arad, cât și de la prietenii și cunoscuții artistului.

  A fost unul dintre cei mai buni oboisti din orchestrele din țară. A fost un bun si iubit coleg. Pensionarea lui a lăsat un gol imens și încă necicatrizat. Acum plângem dispariția lui «Kelemen úr» dintre noi în speranța unei viitoare revederi definitive. RIP”, a scris dirijorul Dorin Frandeș.

  Și chitaristul și vocalistul trupelor Pacifica și Pasărea Colibri, Lucian Teofil Boar, și-a manifestat condoleanțele: „Dumnezeu să îl odihnească în pace… Un muzician și un Om deosebit! Un om care dădea «tonul»! Un om după care se acorda toată orchestra! Nu o să îl uităm niciodată!…”

  Redacția Special Arad transmite condoleanțe familiei îndoliate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.