Un tramvai a ars ca o torță în zona Făt-Frumos! Din fericire nu au fost victime | Video

  de Special Arad | 4 mai 2020, 9:31 AM | Știri Arad

  0

  (foto: captură video)

  Comunicat ISU. În această dimineață în jurul orei 06.00, două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad cu 10 pompieri a intervenit în zona Făt Frumos, pentru stingerea unui incendiu la un tramvai.
  În momentul sosirii la locul incendiului a celor două echipaje, acesta se manifesta generalizat la vagonul din spate al tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon.
  Incendiul a fost stins după aproximativ 45 minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului ”scurt circuit”
  În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau 2 călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.