marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un traficant de droguri a fost arestat în urma unor percheziții la Lipova

  de Special Arad | 8 februarie 2023, 6:55 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Inspectoratul de Poliție a Județului Arad informează că în perioada 20 ianuarie – 6 februarie, polițișții Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune, în localitatea Lipova, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

  Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, 6 persoane fiind conduse la audieri.

  Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2022 – februarie, un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive.

  Totodată, persoana bănuită și-ar fi pus la dispoziție propria locuință, pentru consumul substanțelor interzise.

  Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis, de magistrații Tribunalului Arad, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.