marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un timișorean a avut nevoie de multe lame Gillette, așa că a venit la Arad să le fure | Video

  de Special Arad | 26 septembrie 2019, 7:17 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Timișoara, a furat mai multe produse de igienă și cosmetică (cutii de Gillette, mai exact) dintr-un magazin din Arad, îndesându-le în haină și în bagaj.

  Existând suspiciuni cu privire la comportamentul bărbatului și pentru faptul că nu achiziționase nimic, agenții de pază ai societății au solicitat jandarmilor arădeni, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să intervină.

  La sosirea echipajului de jandarmerie, bărbatul încă susținea că nu a furat nimic, însă, în momentul în care i-a fost solicitat să expună tot ce are asupra sa, cu un nod în gât și gesturi timide, a scos toate produsele sustrase: șase cutii de Gillette.

  Pentru fapta sa, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

  Prejudiciul, în valoare de 400 lei, a fost recuperat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.