Un templu hindus din Londra este primul “Eco-templu” din lume

  de Special Arad | 23 august 2014, 6:34 PM | Eco

  0

  Templul Shree Swaminarayan Mandir îmbină arhitectura tradițională indiană și sculpturi complicate cu tehnologii ecologice pentru a crea ceea ce se crede a fi primul “Eco-templu” din lume, relatează Solar Magazin.

  Templul hindus folosește panouri solare și un sistem de recoltare a apei de ploaie. A fost deschis în 19 august și a dat startul unui festival de șase zile cu dans, muzică și parade. Ceremonia de deschidere a fost prezidată de liderul spiritual al templului, Acharya Swamishree Maharaj.

  Participanți din India, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Africa de Est, Europa și Australia au creat un amestec spectaculos de dans, muzică, culoare, grandoare și măiestrie.

  “Astăzi, vom aduce un alt spectacol unic în inima acestui oraș iconic. Trafalgar Square a văzut nenumărate demonstrații, dar niciodată această sărbătoare de pace, armonie și fraternitate,” a declarat Maharaj.

  Primarul Londrei, Boris Johnson, a descris noul templu și facilitățile acestuia drept “uimitoare și impresionante” în timpul vizitei sale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.