Un teaser-trailer pentru sezonul șase din „House of Cards” a fost prezentat la Premiile Oscar

  de - | 7 March 2018, 11:41 AM | Film

  0

  (foto: Ufams.com)

  Ar fi trebuit să nu se mai lanseze niciodată, dar sezonul șase din „House of Cards” tocmai a beneficiat de primul teaser trailer în cadrul decernării premiilor Oscar 2018, scrie Playtech.ro.

  Anul trecut a fost încărcat cu scandaluri de hărțuire sexuală la Hollywood, iar în 2018, noi victime au ieșit la înaintare cu detalii despre evenimente foarte grave din industria filmului. Harvey Weinstein a dat de unul singur startul mișcării #metoo, dar au mai existat și alte vedete a căror cariera a fost redusă la zero din cauza unor dezvăluiri apărute în presa internațională.

  Printre primii pe listă, s-a aflat Kevin Spacey, producătorul executiv și actorul din rolul principal al serialului „House of Cards”. Show-ul celor de la Netflix a fost unul foarte important pentru serviciul de streaming, într-o perioadă în care platforma încerca să facă valuri cu conținut original. După cinci sezoane și o serie stufoasă de premii, „House of Cards” a avut mari șanse să fie anulat. Din fericire, scenariștii au găsit o soluție pentru a crea ultimul sezon al serialului fără Kevin Spacey.

  Realist vorbind, fanii show-ului și-au dat seama că rolul lui Robin Wright a devenit din ce în ce mai important în ultimele sezoane. Având în vedere finalul sezonului 5, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că putea fi construit fără probleme un final pentru House of Cards doar din aventurile soției lui Frank Underwood în poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

  Deși procesul de producție a întâmpinat mai multe întreruperi din cauza scandalului lui Kevin Spacey, se pare că difuzarea ultimului sezon este mai aproape decât credeam.

  Premiera va avea loc în această toamnă, în loc de luna aprilie ca în anii trecuți.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.