duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un tată din Arad și-a violat fiica de 14 ani după ce s-a îmbătat și a vizionat filme erotice! A fost arestat

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2018, 9:21 AM | Știri Arad | Topic special

  12

  Un tată din Arad și-a violat fiica de 14 ani într-o seară în care a vizionat filme erotice și a consumat băuturi alcoolice. Acesta a profitat și de faptul că în casa în care locuiesc se aflau doar ei doi și și-a constrâns fiica la acte sexuale orale.

  „Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au dispus, la data de 08.02.2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat – tatăl biologic al victimei minore în vârstă de 14 ani – cu privire la comiterea infracţiunii de viol, în modalitatea prev. de art.218 al.1, al.2 lit.a,b,c C.p . fiind formulată totodată propunere de arestare preventivă în acest sens.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

  În cursul lunii decembrie a anului 2016, aflat fiind la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice – concomitent cu vizionarea unor filme erotice/pentru adulţi -, inculpatul prin constrângere, a întreţinut acte sexuale orale cu fiica sa minoră.

  Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2018

  Facem precizarea că arestarea preventivă este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • De ce crezi tu că un copil este protejat și se poate dezvolta ca un om integru doar în cadrul unei Familii Tradiționale?
     Toată această Propagandă dezimformativă a campaniei pentru Familia Tradițională, este singurul motiv care mă indeamnă să scot în evidență aspectele negative ce se petrec în „sânul” acestor tipuri de familii, de fiecare dată când ocaziile se ivesc.
     ””””””
     Faptul că procreezi un copil în cadrul unei relați tradiționale heterosexuale, nu înseamnă că tu ești și singurul ce poate oferi cadrul necesar dezvoltării și educării viitorului om. Pentru ca viitorul om să se dezvolte ca un om integru și cu o proprie judecată, este necesar de educație. Cei 7 ani de acasă, îi primești de la cei ce te înconjoară în perioada cea mai importantă din viață. Valorile necesare „construcției” unui caracter, bazat pe o morală și etică sănătoasă, nu sunt doar apanajul unei Fam. Trad. Ele pot fi transmise, doar dacă ele există. Și ele pot exista în oameni indiferent de sexul lor. FAMILIA este aceea care te protejează, te fac să râzi, îți răspund la numeroasele întrebările care vin din dorința de cunoaștere ce există instinctiv în copil. Ea este cea pe care o ai ca exemplu permanent de comportament echilibrat sau nu, o Copiezi instinctiv și intuitiv, iar toate aceste informații stau la fundația caracterului omului în formare.
     ”””””””””””””
     În concluzie:
     Un copil primește fundația construcției morale a viitorului om în concordanță cu ce familia din jurul lui o poate transfera. Restul se complectează prin educația din exterior. Dacă ce a primit în cei 7 ani îl stimulează către cunoaștere și autoeducare, construcția continuă. Dacă nu ea stagnează.
     În consecință, sexul celor ce te țin de mână și te învață să faci primii pași în viață, este irelevant. Este pachetul de valori morale și etice, care îți sunt transmise, ce au o cea mai mare importanță.
     ””””””””
     Ori să ieși public și să pretinzi că un copil nu poate avea un mediu „sănătos” de creștere decât într-o Familie Tradițională, este cea mai mare minciună posibilă. Moralitatea și etica FORMATORILOR este cheia rezultatului și absolut sigur nu depinde de sexul acestora, sau a tipului de sexualitate din cadrul cuplului ce-și asumă educarea copilului. Eu nu văd nici un conflict de moralitate în dragostea a doi oameni, indiferent de sex. Doar oameni care iubesc pot transmite dragoste. Ori dragostea nu creează monștrii. Lipsa ei în schimb, Da, poate fi definitorie pentru comportamentul monstruos al viitorului om.

     +1 voturi
     +1
     -1
     • Orice om din lumea asta e nascut din barbat si femeie. Deci dintr-o combinatie „traditionala”…la care natura se pare ca tine suficient de mult :), cat sa n-o vrea altfel. De ce nu numesti natura „intoleranta”?

      Daca tu vrei sa ceri altceva decat „ordinea fireasca a lucrurilor”, e treaba TA sa demonstrezi ca functioneaza la fel de bine precum mecanismul stabilit de natura. (Pana una-alta, mi-ai pus vorbe in gura.)

      Ce tot repeti tu, obsesiv, ar putea suna, la fel de logic: „Fir-ar, numai oameni nascuti din barbat si femeie omoara alti oameni.” Adica un truism.

      Luam pe dos lucrurile: niciun barbat, nicio femeie care a abuzat vreodata un minor nu era declarat homosexual/lesbiana? Adica toti erau „traditionali”? Toti pedofilii sunt familisti, nu exista „lupi singuratici”?

      Te invit sa imi prezinti statistici care arata ca, atentie, procentual, mai multi angajati in familii normale dezvolta tendinte de a-si abuza copiii. Prezinta studii stiintifice care arata cuplurile de lesbiene si homosexuali mai putin inclinati la a face asa ceva; demonstreaza, stiintific, ca sunt parinti la fel sau mai buni.

      Pe scurt…nu demonstrezi nimic, decat un apetit pentru vecinatatea truismelor. Operezi dar…nu cu date.

      *

      Din nou, ca in orice domeniu stiintific, nu e cazul sa acceptam argumentele tale a priori. E treaba ta sa demonstrezi aceasta teorie.

      „Si ele pot exista in oameni indiferent de sexul lor.” La fel ca pornirile pedofile. Deci, din nou, de ce insisti cu modelul traditonal – ca si cand faptul ca unui gunoi de om ii place sa se masturbeze si in vaginul unei drogate, l-ar predispune mai tare la a savarsi astfel de fapte, decat un gunoi de om caruia ii place sa se masturbeze in anusul unui drogat?

      *

      Nu este nicio concluzie – alta decat a ta, subiectiva. Ai pregatire in domeniu, ai facut studii? Nu este cam devreme sa concluzionam cat de „bine ajustati” sunt adultii crescuti in astfel de aranjamente?

      Si daca gresesti – te speli pe maini? In anii ’50 fumatul nu facea rau, ba chiar il recomandau medicii, in reclame sclipitoare :).

      Deci, repet: cu ce autoritate faci asemenea afirmatii? Ai fost crescut de doi tati? Ai fost crescut de doua mame?

      *

      „Lasa-ma sa continui cu parerea mea din burta.”

      0 voturi
      +1
      -1
     • ” FAMILIA este aceea care te protejează, te fac să râzi, îți răspund la numeroasele întrebările care vin din dorința de cunoaștere ce există instinctiv în copil. Ea este cea pe care o ai ca exemplu permanent de comportament echilibrat sau nu, o Copiezi instinctiv și intuitiv, iar toate aceste informații stau la fundația caracterului omului în formare. ”
      Na ca ma contrazice agramatul! imi retrag faza cu imbunatatirea!

      0 voturi
      +1
      -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.