Update 2Un tânăr s-a înecat în lacul Ghioroc! Scafandrii au găsit cadavrul la o adâncime de 6-7 metri

  de Mihai Todoca | 18 June 2021, 10:36 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: ISU)

  Operațiune în desfășurare la Ghioroc unde un apel a anunțat că o persoană s-ar fi înecat în lac. La fața locului s-au deplasat scafandrii, dar și echipaje ale SMURD-ului și ambulanța.

  Din primele informații pe care le deținem, este vorba despre un bărbat.

  Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea ne parvin.

  „În urmă cu aproximativ 40 de minute, în urma unui apel la 112 care semnala o posibilă persoană înecată în lacul Ghioroc, un echipaj de scafandri și o barcă de căutări s-a deplasat pe balta. Căutările se fac la indicațiile unui pescar cu barcă care a semnalat incidentul. Până la această oră nu a fost găsit nici o persoană. Dacă nu va fi găsită în următoarele ore, căutările vor fi reluate dimineață, ” a declarat Gigi Pleșca purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

  Update

  Reprezentanții ISU Arad informează că după aproximativ două ore de căutări, scafandrii au găsit corpul bărbatului de aproximativ 20 de ani. Acesta a fost depistat la 5 m de mal și la o adâncime de 6-7 metri.

  Update 2

  Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean informează că tânărul avea 19 ani. Pe lângă scafandrii și echipajele SMURD și SAJ, la acțiune au participat și agenții de poliție de la Secția 7 Rurală Lipova.

  După ce a fost recuperat din lac, cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.