Un tânăr din Suceava va reprezenta România la concursul Mister World 2014

  de Special Arad | 21 mai 2014, 6:16 PM | Monden

  0

  Bogdan Mierla, un tânăr de 22 de ani din Suceava, va reprezenta România la Mr World 2014, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate concursuri de modele masculine la nivel mondial, a cărui finală va avea loc pe 15 iunie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

  În urma selecţiei naţionale Mr World Moldova 2014, organizată de agenţia ExclusivEvent, deţinătoare a licenţei Mr World în România şi Republica Moldova, modelul Bogdan Mierla a fost desemnat oficial Mr World România 2014, urmând să reprezinte ţara noastră la competiţia Mr World 2014. Concursul se va desfăşura în acest an în Torbay, Anglia, începând din 30 mai, marea finală Mr World 2014 urmând să aibă loc pe 15 iunie.

  Finala va fi transmisă în direct, online, pe pagina oficială: https://www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page.

  bogdan-mierla-2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.