Un tânăr de 19 ani din Arad, băut, a lovit cu mașina o femeie, a fugit de la accident, iar ulterior a fost ridicat de polițiști după ce a distrus intrarea Clinicii Rubio

  de O. Peniță | 22 April 2020, 9:13 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Perioada de izolare nu i-a priit prea tare unui tânăr de 19 ani din Arad. Acesta s-a săturat de atâta „liniște”și, după ce a băut una „mică” sau mai multe „mici” am putea spune, fiindcă ulterior s-a dovedit în „fiolă” că a „lovit” alcool în „valoare” de 0.41 ml/l în aerul expirat (măsurat cu aparatul etilotest ținut în mână de polițiștii de la Rutieră, nu că așa ne vine nouă să spunem), a luat-o la goană cu mașina. Ei bine, și de aici, s-a cam terminat cu gluma, scuzați să fim și noi că la început am făcut puțină ironie.

  Revenind la inconștientul ăsta de 19 ani, a luat mașina, se poate observa din imagini că e vorba de o Mazda, și a rulat cu ea, așa băut cum era, din direcția Intim spre UTA. Pe o trecere pentru pietoni din Piața Spitalului a lovit o femeie în vârstă de 27 de ani, din ce cunoaștem angajată a Spitalului Județean Arad. Probabil speriat, oricum treaz nu, tânărul a fugit de la locul accidentului. Însă, nu lungă i-a fost scăparea, fiindcă pe strada Victoriei a pierdut controlul volanului și a intrat direct în ușile Clinicii Rubio, distrugându-le. Acolo a fost prins de un echipaj de la Poliția Rutieră, aflat la datorie și care a acționat cu operativitate, imediat ce a fost solicitat.

  Din fericire, tânăra de 27 de ani a suferit răni ușoare și se află în afara oricărui pericol. Tânărul, la această oră se află la spital, acolo unde a fost condus de polițiști pentru a i se recolta probe de sânge.

  Accidentul s-a produs în jurul orei 19.30.

  UPDATE: Referitor la dublul accident provocat ieri, 22.04.2020, de tânărul în vârstă de 19 ani, Direcția Generală Poliția Locală Arad face următoarele precizări: Miercuri, 22.04.2020, în jurul orei 19, un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism Mazda, a lovit o femeie în vârstă de 27 ani aflată pe trecerea de pietoni din dreptul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Aceasta nu l-a împiedicat să-și continue drumul în mare viteză. Pe urmele sale a pornit un taximetrist care, aflându-se în zonă, a surprins întregul incident. După câțiva metri, tânărul a vrut să vireze pentru a intra pe strada Ioan Moldovan, dar a pierdut controlul mașinii, împotmolindu-se în clădirea Centrului Medical Rubio. Polițiștii locali care se aflau la sediul Direcției Generale Poliția Locală Arad de pe Calea Victoriei, pentru schimbul de tură, au auzit zgomotul puternic provocat de accident. S-au deplasat imediat la fața locului și l-au reținut pe tânăr până la sosirea polițiștilor Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Arad. De asemenea, au fost prezentați Poliției Române, 2 martori ai faptelor săvârșite de tânărul vitezoman, respectiv taximetristul care l-a urmărit și un alt taximetrist, aflat în stația de taxi din zona SCJU, care, de asemenea, a surprins întreg incidentul. În tot acest timp un alt echipaj al Poliției Locale a fluidizat traficul blocat în zona în care a fost accidentată femeia, până la sosirea cadrelor medicale care au transportat-o pe tânără la spital.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.