Un tânăr de 16 ani a intrat cu un pistol replică într-un liceu din Ineu. Jandarmii l-au căutat și depistat pe elev într-un restaurant

  de - | 19 februarie 2018, 3:50 PM | Ineu | Știri Arad | Topic special

  5

  Luni, 19 februarie a.c., în jurul orei 10:35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza localității Ineu, deoarece au informații că în incinta Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din localitate, se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol.
  Ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză plecase.
  Imediat s-a trecut la identificarea și căutarea lui. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu.
  Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ sus amintită, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică.
  Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018.
  Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității.
  A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminin.
  După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.
  Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale, se arată într-un comunicat eliberat de Jandarmeria Arad.

  Foto cu caracter ilustrativ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.