sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr de 16 ani a intrat cu un pistol replică într-un liceu din Ineu. Jandarmii l-au căutat și depistat pe elev într-un restaurant

  de - | 19 februarie 2018, 3:50 PM | Ineu | Știri Arad | Topic special

  5

  Luni, 19 februarie a.c., în jurul orei 10:35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza localității Ineu, deoarece au informații că în incinta Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din localitate, se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol.
  Ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză plecase.
  Imediat s-a trecut la identificarea și căutarea lui. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu.
  Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ sus amintită, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică.
  Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018.
  Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității.
  A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminin.
  După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.
  Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale, se arată într-un comunicat eliberat de Jandarmeria Arad.

  Foto cu caracter ilustrativ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.