Un tânăr care a cerut bon fiscal pentru produsul cumpărat, bătut de patronul magazinului

  de - | 19 noiembrie 2022, 5:13 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Un incident mai puțin întâlnit a avut loc la Ploiești, acolo unde un tânăr de 20 de ani a luat bătaie de la administratorul unui magazin pentru că a îndrăznit să ceară bon fiscal. Tânărul cumpărase mai multe produse, dar a venit a doua zi să ceară bunul pentru ele, informează ziarulincomod.ro.

  „În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan. În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Prahova pentru publicația menționată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.