miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr care a cerut bon fiscal pentru produsul cumpărat, bătut de patronul magazinului

  de - | 19 noiembrie 2022, 5:13 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Un incident mai puțin întâlnit a avut loc la Ploiești, acolo unde un tânăr de 20 de ani a luat bătaie de la administratorul unui magazin pentru că a îndrăznit să ceară bon fiscal. Tânărul cumpărase mai multe produse, dar a venit a doua zi să ceară bunul pentru ele, informează ziarulincomod.ro.

  „În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan. În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Prahova pentru publicația menționată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.