Un tânăr a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Arad. Alte trei accidente au avut loc în același timp (FOTO)

  de Andrei Fuliaș | 3 January 2018, 9:24 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Ziua de miercuri a fost una total lipsită de noroc pentru mai mulți șoferi și pentru un pieton din Arad. Astfel că, aproape în același timp, în patru locații din Arad au avut loc accidente de circulație.

  Accident pe Praporgescu

  Un bărbat de 67 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Renault (taxi) și care circula pe strada I.C. Brătianu (fostă 30 Decembrie), la intrarea pe Splaiul General Praoporgescu a uitat să oprească la „STOP”, fiind surprins și accidentat de către un autoturism marca Opel, la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani care circula regulamentar.

  „În jurul orei 18:00, un bărbat de 67 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada I.C. Brătianu, ajungând în intersecție cu Splaiul General Praporgescu, nu a respectat semnificația indicatorului <Oprire>, pătrunzând în intersecție și intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani din Arad. În urma impactului a fost accidentată ușor o femeie de 34 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani, și conducătorul auto de 34 de ani”, a explicat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, inspector de poliție Lorena Radu.

  accident praporgescu

  Sursa foto: Facebook/Radar ARAD

  Tânăr spulberat pe trecerea de pietoni

  Câteva minute mai târziu, în Zona 300 din cartierul arădean Micălaca, un tânăr era spulberat pe trecerea de pietoni, tot de un sextuagenar.

  Bărbatul de 23 de ani s-a angajat în traversarea trecerii pentru pietoni aflată între Gemi Center și sensul giratoriu de la Market (fost Billa), moment în care a fost surprins și accidentat de către un autoturism condus de către un bărbat de 65 de ani. Potrivit martorilor, în urma impactului tânărul a fost aruncat în aer câțiva metri, prăbușindu-se pe asfalt și suferind mai multe traumatisme.

  „La ora 18:26, un bărbat de 65 de ani din Arad conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu, dinspre strada Eugen Popa înspre Calea Iuliu Maniu, ajungând la o trecere pentru pietoni, a surprins și accidentat grav un tânăr de 23 de ani, care în calitate de pieton se afla în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, inspector de poliție Lorena Radu, menționând totodată că „în ambele cazuri continuă cercetările, fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă”.

  pieton zona 300 3

  Sursa foto: Facebook/Radar ARAD

  Tamponare pe Iuliu Maniu

  Aproape în aceeași perioadă, pe Calea Iuliu Maniu din Arad avea loc un alt accident, de această data fără victime, dar cu daune serioase pentru unul dintre autoturismele implicate.

  Aflat pe Calea Iuliu Maniu, pe sensul de mers dinspre cartierul Micălaca înspre zona Podgoria, șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa și, în momentul în care primul autoturism a oprit la o trecere pentru pietoni, cel de-al doilea l-a izbit violent din spate.

  Din fericire, în urma impactului nu au existat victime.

  accident iuliu maniu

  Sursa foto: Facebook/Radar ARAD

  Accident cu fugă de la fața locului?

  Mai mulți șoferi aflați în circulație în zona Podgoria i-au alertat pe ceilalți participanți la trafic, prin intermediul grupului de Facebook „Radar ARAD” că în zona respectivă se află mai multe echipaje de poliție, sosite la fața locului pentru a cerceta un accident.

  Ba mai mult, unul dintre șoferi a postat pe același grup de Facebook o captură foto a unor imagini suprinse în jurul orei 18:24 cu ajutorul unei camere video aflate pe bordul mașinii sale. Acesta spune că autoturismul din imagini, un Mercedes de culoare neagră, înmatriculat în Bulgaria, a surprins și accidentat o persoană, după care a fugit de la fața locului.

  podgoria 2

  Polițiștii fac cercetări cu privire la presupusul incident din zona Podgoria, astfel că vom reveni în cel mai scurt timp cu mai multe informații.

  podgoria

  Sursa foto: Facebook/Radar ARAD

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.