Un al doilea atac armat în decurs de trei zile, soldat cu șapte morți și o persoană rănită, în California

  de - | 24 January 2023, 11:21 AM | Internaţional

  0

  (foto: KTVU FOX 2 San Francisco / YouTube)

  Un nou atac armat a avut loc în statul California, la sud de San Francisco, după cel de sâmbătă seara, când au murit 11 persoane și cel puțin alte zece au fost rănite. Luni, la ora 16:40 în California, SUA (ora României: marți, ora 02:40), a avut loc un nou atac armat, soldat cu cel puțin șapte decese.

  Suspectul, un bărbat asiatic în vârstă de 67 de ani, a deschis focul în două pepiniere aflate la doi kilometri una de alta, scrie Biziday, care citează The New York Times și The Washington Post.

  Identificat ulterior ca fiind Zhao Chunli, un angajat al pepinierelor din Half Moon Bay, la sud de San Francisco, suspectul a mers la un post de poliție și s-a predat, la câteva ore după ce au fost găsite cele șapte victime, patru la una dintre pepiniere și alte trei la a doua. O a opta persoană este grav rănită și a fost transportată la spital.

  Încă nu se știe mobilul acestui atac armat, dar el este al doilea care are loc în decurs de trei zile, numai în California. Sâmbătă, un fost ofițer de poliție, în vârstă de 72 de ani, tot cu origini asiatice, a deschis focul într-un club de dans din Monterey Park, lângă Los Angeles, omorând 11 oameni.

  Sursa: Biziday

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.