Un șofer din Caraș-Severin era să crape etilotestul când a suflat în el. A avut alcoolemie record

  de - | 6 martie 2020, 8:33 AM | Regional

  0

  Polițiștii au fost uluiți joi, când au oprit un șofer în localitatea Grădinari, din județul Caraș-Severin, transmite opiniatimisoarei.ro.

  După ce au văzut că modul în care șoferul se deplasează cu mașina nu este unul tocmai normal, polițiștii au decis să-l oprească pe bărbatul în vârstă de 61 de ani și l-au pus pe acesta să sufle în aparatul etilotest.

  Rezultatul pur și simplu i-a lăsat cu gura căscată pe oamenii legii, alcoolemia șoferului fiind de 5,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Numai că șofatul în stare de ebrietate n-a fost singura încălcare a legii de către respectivul șofer. Vezi ce au mai descoperit polițiștii cu un singur click aici: opiniatimisoarei.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.