miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un șofer arădean și-a pierdut cunoștința la volan, lângă un supermarket din Arad. Oamenii din jur s-au panicat, văzând poliția și ambulanța | Foto

  de Andrei Fuliaș | 13 martie 2020, 12:37 PM | Știri Arad

  0

  Unui bărbat de 42 de ani, din Arad, i s-a făcut rău din senin, în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Bărbatul și-a pierdut cunoștința și a pierdu controlul mașinii, însă fiindcă tocmai ce plecase de pe loc, nu avea viteză și nu a produs vreun accident.

  Din fericire, se pare că în mașină cu bărbatul se afla și sora acestuia, care văzând că i s-a făcut rău fratelui ei, a sunat de urgență la 112.

  La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de Poliție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Medicii l-au preluat și l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, iar între timp bărbatul și-a revenit.

  Totuși, oamenii care se aflau în zona în care s-a întâmplat totul s-au panicat, mai ales că au văzut că la fața locului sunt și polițiștii și medicii, iar unii au crezut că ar putea fi vorba despre vreo persoană infectată cu COVID-19 (coronavirus). Iar cei care s-au speriat nu au fost tocmai puțini, întâmplarea având loc la intrarea în parcarea magazinului Kaufland din cartierul Micălaca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.