Un singur om poate încerca să schimbe lumea, iar mai mulți s-ar putea să și reușim. Dă și tu o mână de ajutor!

  de Andrei Fuliaș | 1 decembrie 2019, 4:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O cunoaștem de multă vreme pe Laura, cea care ne-a convins, fără să știe, să scriem acest articol. Laura este o tânără doamnă care, de ani de zile, încearcă să-i ajute pe toți cei care au nevoie de ajutor și pe care, nu știm cum reușește, dar îi găsește mai mereu. Despre Laura nu am scris niciodată și nici nu ne-a cerut vreodată să o facem, de aceea nici nu îi scriem numele complet. N-am scris nici despre asociația ei, nici despre acțiunile ei. Nu și-a dorit niciodată publicitate și nu a căutat să-și facă vreun renume, așa cum fac alții. Această tânără pur și simplu ajută, așa cum poate ea și după posibilitățile relativ reduse pe care le are asociația Hand 4 Hand, respectiv după cum este și ea ajutată de alții. Ca să fim sinceri, nici nu am întrebat-o dacă vrea să scriem aceste rânduri și, știind că niciodată nu a fost în goana după imagine, sperăm că nu se va supăra pe noi și că va înțelege că poate, cu o mică mediatizare, va primi mai mult ajutor pentru acțiunile ei. Iar aceste acțiuni nu se limitează doar la a ajuta familii defavorizate, copii, tineri sau bătrâni, ajutând totodată și o mulțime de animale.

  Dar, decât să vă povestim noi despre acțiunile pe care le face Laura și asociația Hand 4 Hand, mai bine intrați în grupul de Facebook HAND 4 HAND (o puteți face cu un singur click aici) și vedeți mai multe acolo.

  Ultima dintre numeroasele sale acțiuni este în desfășurare și fiecare dintre noi putem da o mână de ajutor. Acțiunea urmărește să ajute mai multe familii nevoiașe și persoane defavorizate să aibă o masă bogată și șansa de a interacționa cu alte persoane. Dar, mai multe despre acest eveniment puteți găsi pe același grup de Facebook menționat mai sus: HAND 4 HAND.

  „Dragii noștri,

  Dorința inimii mele, înainte să înceapă sărbătorile de iarnă, a fost să adun împreună parte din familiile pe care Asociația le sprijină, de ani de zile pe unele sau de mai puțină vreme pe altele, familii din Arad și din apropierea Aradului, în jurul unei mese calde, într-o locație plăcută.

  Mă macină de multă vreme această idee, pentru că mi-am dorit din toată inima să o concretizez, însă fiindcă nu am mai făcut acest lucru, nu știu prea multe despre ce costuri și ce implicații are acest eveniment.

  Totuși, Dumnezeu s-a uitat la inima mea și a trimis oamenii potriviți cărora să le împărtășesc ideea și care să îmi spună că mă vor ajuta să găsesc locația potrivită, iar asta s-a și întâmplat. Vineri seara, după ora 21:00, am primit mesajul mult așteptat, iar sâmbătă dimineață am primit și confirmarea locației, una foarte cunoscută și ușor accesibilă pentru cei care sunt în oraș și care vor veni singuri la masă.

  Evenimentul va avea loc pe finalul săptămânii, când va fi și Sfântul Nicolae. Data exată o să o știm probabil marți seara, iar evenimentul va fi probabil sâmbătă, pe 7 decembrie.

  Acum însă am nevoie să știu pe cine pot conta pentru a ne face 800 de sarmale, salată de vinete și prăjituri (nu îmi dau seama de câte kilograme ar fi nevoie ca să fie suficiente pentru a le pune și acasă tuturor. Vom avea între 35 și 50 de persoane care vor participa la eveniment, dar vrem să punem și câteva caserole ca să le trimitem tuturor acestor familii și, evident, să ajungă eventual și pentru voluntarii noștri la acest eveniment frumos.

  Totodată, pentru că va fi și Moș Nicolae și fiindcă știm cu toții că atât copiii cât și bătrânii singuri și-ar dori câte ceva de la Moșul, o să avem nevoie de vreo 35-40 de plase cu dulciuri și fructe. Dacă știți vreo companie care ne poate ajuta în acest scop, vă rog să-mi dați de știre cât mai repede sau, dacă puteți voi vorbi direct, m-ați ajuta și mai mult și vă tare mulțumesc!

  Ce mai știu este că doamna Petronela Drăghici, o vecină de-a noastră, a primis că va face cu drag primele 100 de sarmale pentru acest eveniment. Îi mulțumesc de pe acum!

  Cei care doriți și puteți să sprijiniți financiar aceast eveniment sau alte activități ale asociației noastre, cu mențiunea să specificați pentru ce anume este donația dvs, vă voi lăsa mai jos și detaliile bancare ale asociației, cu mulțumiri din inimă pentru inimile voastre frumoase!

  ASOCIATIA HAND 4 HAND
  CUI 29431176
  CEC BANK ARAD
  IBAN RON : RO63CECEAR0130RON0491877
  IBAN EUR : RO96CECEB000C1EUR0775709

  Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și vă rog să distribuiți cât mai mulți! Timpul este scurt, dar Dumnezeu este de partea noastră și nimic nu este imposibil de realizat când avem această încredințare!”, își încheie Laura mesajul pentru cei care vor să o ajute cu acest eveniment.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.