miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un scurt circuit electric a mistuit trei camioane în balastiera din Șofronea

  de Special Arad | 1 octombrie 2020, 10:08 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat ISU. Ieri, 30 septembrie, în jurul orei 22:00, Detașamentul Arad a fost alertat pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la trei camioane (trei cap tractor) în balastiera de la Șofronea.

  La locul incendiului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, 10 subofițeri și SVSU Șofronea.
  În momentul sosirii echipajelor de intervenție cele trei cap tractor ardeau generalizat și violent, incendiul fiind favorizat atât de observarea acestuia cu întârziere cât și de anunțarea târzie al acestuia.

  În urma verificărilor executate după finalizarea intervenției pe camerele de supraveghere incendiul a fost observat la ora 21.05, iar apelul la 112 a fost efectuat la 21:44, în prima fază personalul din balastieră a încercat să stingă incendiul.

  S-a acționat aproximativ o oră pentru limitarea propagării deoarece în vecinătatea celor trei cap tractor erau parcate alte șapte camioane.

  După aproximativ 2 ore de intervenție incendiul a fost stins fără să se propaga la alte camioane.
  Cauza probabilă a incendiului scurt circuit electric.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.