joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un român și un italian au murit într-un accident de muncă în Italia. Primarul din Crotone a declarat zi de doliu

  de - | 6 aprilie 2018, 1:21 PM | Internaţional

  0

  Un român și un italian au fost striviți de un zid în Italia, pe un şantier din orașul Crotone. Primarul a declarat zi de doliu în ziua funeraliilor, scie Digi24.

  Bărbatul, alături de doi colegi italieni, au fost zdrobiţi de un zid de beton care s-a prăbuşit. Unul singur a scăpat cu viaţă, dar este grav rănit.

  Oamenii lucrau la extinderea unei şosele, în sudul ţării. Când s-a produs accidentul, eliberau terenul de construcţii mai vechi.

  Petru Chiriac avea 35 de ani şi era din Botoşani, scrie presa din Italia. Această tragedie a adus deja numărul celor care au murit în accidente de muncă în această ţară la 154 de la începutul anului.

  Este un caz care a stârnit emoții în rândul comunității din Crotone, unde a avut loc tragedia. 600 de români trăiesc în orașul calabrez, relatează Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia.

  Primarul localității a declarat doliu în oraș în ziua înmormântării celor doi muncitori. Pe pagina sa de Facebook a transmis condoleanțe familiilor și le-a asigurat de întregul sprijin al comunității.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.