Un român și un italian au murit într-un accident de muncă în Italia. Primarul din Crotone a declarat zi de doliu

  de - | 6 aprilie 2018, 1:21 PM | Internaţional

  0

  Un român și un italian au fost striviți de un zid în Italia, pe un şantier din orașul Crotone. Primarul a declarat zi de doliu în ziua funeraliilor, scie Digi24.

  Bărbatul, alături de doi colegi italieni, au fost zdrobiţi de un zid de beton care s-a prăbuşit. Unul singur a scăpat cu viaţă, dar este grav rănit.

  Oamenii lucrau la extinderea unei şosele, în sudul ţării. Când s-a produs accidentul, eliberau terenul de construcţii mai vechi.

  Petru Chiriac avea 35 de ani şi era din Botoşani, scrie presa din Italia. Această tragedie a adus deja numărul celor care au murit în accidente de muncă în această ţară la 154 de la începutul anului.

  Este un caz care a stârnit emoții în rândul comunității din Crotone, unde a avut loc tragedia. 600 de români trăiesc în orașul calabrez, relatează Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia.

  Primarul localității a declarat doliu în oraș în ziua înmormântării celor doi muncitori. Pe pagina sa de Facebook a transmis condoleanțe familiilor și le-a asigurat de întregul sprijin al comunității.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.