Un român întreabă pe facebook dacă poate să tragă țepe băncilor din Anglia. Răspunsurile sunt demențiale





Un utilizator facebook român stabilit în Marea Britanie a primit un mesaj pe telefon cum că ar fi eligibil pentru un împrumut de la bancă.
Acestuia, primul lucru care i-a venit în minte a fost să ia banii și să plece din UK deoarece, în cazul în care ar fi luat acel împrumut, el nu mai avea de gând să îi dea înapoi. Însă românului i-a tunat în minte să întrebe totuși ce se poate întâmpla dacă nu returnează banii. Zis și făcut, fiind membru în grupul Români în Londra, a pus o întrebare în acel grup. Iată întrebarea : „Salut prieteni romani! Zilele astea am primit mesaj de la banca cum, ca as putea imprumuta de la iei suma de £20000 cu returnare in 60 de luni. Intrebarea mea este daca ii iau si apoi parasesc uk.ul definitiv ce pot pati?
As dori sa raspunda cei care au habar despre asta.”
Răspunsurile, peste 300 la număr, variază de la „ De asta avem reputatia asa de proasta,nu stiti cum si de unde sa furati” , „Eu iti sugerez sa pui mana pe banuti si cara-te in Romania. Sa ne scrii si noua cum a fost continuarea sa nu ramanem prosti.
Nu-i bai poti scrie si din inchisosare…” la „Sa incep cu inceputul. Voi astia care cunoasteti cazuri de pe timpul lui Stefan cel mare ( gen inainte de 2007 cand inca mergeau scamatoriile astea ) poate ati face mai bine sa va abtineti. Incepand din 2014 au inceput sa ii caute pe cei care au avut credite mai mari de 10000 in tara. Un amic a mizat ca deh, nu are nimic pe numele lui, dar avea nevasta „inmatriculata” si in urma unui ordin judecatoresc s-a trezit cu casa nevestei ( bun dobandit dupa casatorie ) scoasa la vanzare. Si mai sunt n oameni care au crezut ca scapa si acum nu stiu cum sa faca sa plateasca creditul inapoi. Nu prea mai poti lucra pe nicaieri prin Europa ca vei fi urmarit. Carduri pe numele tau nu e recomandat sa ai ca te poti trezi fara bani in cont. Eu una pentru un rahat de 20k nu m-as risca. Cand tragi un tun de cateva sute de mii, hai ca te mai gandesti.”
Deși băncile au reputația pe care o au și mulți și-au pierdut și casele, fenomenul acesta de a nu mai returna banii este destul de răspândit, unii procedând astfel din circumstanțe independente de ei iar alții …
sursa: facebook
Comentariile portalului
Aveți dreptate, nu am fost atent la toate amănuntele, am insistat pe idee. Într-un comentariu anterior însă apare și această informație. Ceea ce este chiar bine, ilustrâ (...)
Se pare că v-a scăpat un detaliu! Nu doar mai marele județului a fost cel dintîi la primirea luminii, ci chiar pupila sa a fost cel care (...)
Mai este o întrebare; de ce a secretizat cnsas nota!? Din articolul de pe g4media se înțelege ca cnsas e prima oară când face asta.