Un român care joacă la Loto de 20 de ani a câştigat premiul cel mare la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro

  de - | 30 March 2022, 9:02 PM | Naţional

  0

  Un bărbat de 40 de ani din Ilfov, care joacă la Loto de 20 de ani, a câştigat premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

  În cursul zilei de astăzi, 30 martie 2022, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 27 martie, în valoare de 14.823.497,68 lei (aproximativ 3 milioane de euro), primul premiu de categoria I la acest joc din acest an. Posesorul biletului norocos este din judeţul Ilfov, are în jur de 40 de ani şi ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de aproape 20 de ani, întotdeauna aceeaşi varianta, numerele având semnificaţie personală”, a transmis, miercuri, Lotiria Română, într-un comunicat de presă.

  Potrivit documentului, jucătorul a mărturisit că nu a sperat niciodată la potul cel mare, dar că a jucat de fiecare dată cu încredere, chiar dacă a câştigat numai premii mici, de categoria a IV-a. ”A aflat că este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 luni dimineaţă, atunci când a intrat, că de obicei, pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro pentru a află ce numere au fost extrase la jocul loto preferat. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea”, a mai transmis Loteria Română.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.