Infractorul care a rănit doi polițiști de frontieră a fost văzut la Mako!

  de Lucian Dănilă | 29 May 2014, 12:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Caz incredibil la punctul de frontieră Nădlac. Un infractor român, pe nume Filimon Gheorghiță, în vârstă de 38 de ani, a trecut în forță granița, la volanul unui autoturism BMW, rănind ușor un polițist român, scrie index.hu!

  În momentul în care încerca să părăsească țara, au fost găsite semnalmentele acestuia în Sistemul Informatic Schengen, Gheorghiță fiind dat în urmărire pentru infracţiuni care vizează proprietatea comise în Elveţia. Totul s-a întîmplat azi noapte. Speriat probabil de posibilitatea de a fi arestat, acesta a apăsat pedala de accelerație și trecut în forță frontiera, mașina fiind găsită ulterior de polițiștii maghiari. În mașină se afla un cetățean român, care a fost la rândul său arestat, dar Filimon Gheorghiță dispăruse, scrie site-ul index.hu.

  Acum, polițiștii unguri îl caută atât în localitatea Mako, cât și în satele din vecinătate.

  Filimon Gheorghiță are în jur de 170 de centimetri înălțime , cu păr negru, iar la intrarea în Ungaria purta un tricou negru și blugi pantaloni, încheie index.hu.

   

  UPDATE:

  Fuga infractorului român Filimon Gheorghiță a avut loc azi noapte în jurul orei 22.45. El este domiciliat în Galați și conducea un BMW înmatriculat în Italia. Alături de el călătorea și Ovidiu F, cel care a fost arestat odată cu găsirea mașinii de către polițiștii maghiari.

  În urmă cu două ore, polițiștii maghiari au luat cu asalt Strada Aradului din localitatea Mako în urma unor ponturi care spuneau că Filimon Gheorghiță s-ar ascunde într-o casă de pe această stradă. Într-adevăr, în jurul orei 13 (ora României), polițiștii au vizionat imagini înregistrate de camerele de luat vederi de pe strada Aradului, în imagini văzându-se momentul în care Filimon Gheorghiță a ajuns la casa despre care scriam, dar și momentul în care a plecat, scriu site-urile maghiare.

  Poliția maghiară continuă căutările, mai multe filtre de polițiști fiind atât în Mako cât și la ieșirile din oraș și satele învecinate. Polițiștii maghiari poartă veste anti-glonț, românul fiind considerat un infractor deosebit de periculos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.