luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un Renault furat din Germania, depistat la vama Nădlac

  de Special Arad | 11 aprilie 2016, 1:18 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Csanadpalota au depistat un autoturism marca Renault Clio, care era căutat de autorităţile din Germania pentru confiscare. 

  În data de 9 aprilie, la ora 10:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră pentru intrarea în România, cetăţeanul bulgar Suray H., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Renault Clio, înmatriculat în Germania.

  La control şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile germane.

  În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 08.04.2016.

  Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul contra sumei de 700 de euro, de la un cetăţean bulgar, primind documentele maşinii şi o cheie. A mai declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţi.

  Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

  (foto: arhiva Special Arad)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.