Un regizor şi o actriţă din Rusia au realizat primul film în spaţiu. Astăzi s-au întors pe Pământ | Video

  de - | 17 octombrie 2021, 7:48 PM | Film | Internaţional

  0

  (foto: captură video Roscosmos)

  Echipajul rusesc, incluzând un regizor şi o actriţă, care a petrecut 12 zile la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS) pentru a turna primul film în spaţiu, s-a întors pe Pământ duminică dimineaţă, relatează AFP, citat de Spotmedia.ro.

  Capsula Soyuz MS-18 care i-a transportat pe actriţa Yuliya Peresild, în vârstă de 37 de ani, regizorul Klim Shipenko, de 38 de ani, şi cosmonautul Oleg Noviţki, a aterizat în Kazahstan la ora 04:36, conform imaginilor difuzate de agenţia spaţială rusă Roscosmos.

  Filmul rusesc, intitulat „The challenge” („Provocarea”), spune povestea unui medic, interpretat de actriţa Iulia Peresild, căreia i se cere să meargă pe Staţia Spaţială Internaţională pentru a salva viaţa unui cosmonaut. În film vor apărea totodată şi cosmonauţii membri ai echipajului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.