sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un regizor şi o actriţă din Rusia au realizat primul film în spaţiu. Astăzi s-au întors pe Pământ | Video

  de - | 17 octombrie 2021, 7:48 PM | Film | Internaţional

  0

  (foto: captură video Roscosmos)

  Echipajul rusesc, incluzând un regizor şi o actriţă, care a petrecut 12 zile la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS) pentru a turna primul film în spaţiu, s-a întors pe Pământ duminică dimineaţă, relatează AFP, citat de Spotmedia.ro.

  Capsula Soyuz MS-18 care i-a transportat pe actriţa Yuliya Peresild, în vârstă de 37 de ani, regizorul Klim Shipenko, de 38 de ani, şi cosmonautul Oleg Noviţki, a aterizat în Kazahstan la ora 04:36, conform imaginilor difuzate de agenţia spaţială rusă Roscosmos.

  Filmul rusesc, intitulat „The challenge” („Provocarea”), spune povestea unui medic, interpretat de actriţa Iulia Peresild, căreia i se cere să meargă pe Staţia Spaţială Internaţională pentru a salva viaţa unui cosmonaut. În film vor apărea totodată şi cosmonauţii membri ai echipajului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.