marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un protestatar a sărit pe masa de joc la Campionatul Mondial de Snooker și a împrăștiat un praf de culoare portocalie | Video

  de - | 18 aprilie 2023, 8:50 AM | Internaţional

  0

  (foto: irishnews.com)

  Partida din primul tur de la Campionatul Mondial de Snooker dintre Joe Perry și Robert Milkins a fost întrerupt luni seara de un protestatar care a sărit pe masa de joc, împrăștiind un praf de culoare portocalie pe postav, scrie stiripesurse.ro, citând Mediafax.

  Bărbatul care purta un tricou cu inscripția „Just Stop Oil” (Opriți petrolul) a ieșit din public și a sărit pe masă la scurt timp după ce a început meciul dintre Joe Perry și Robert Milkins.

  El a fost apoi reținut rapid de securitate și îndepărtat de pe masă. O tentativă similară a avut loc și la masa alăturată, la care începuse meciul dintre Mark Allen și Zhengyi Fan, însă oamenii de ordine au reușit să oprească persoana care se pregătea să urce pe masă.

  Grupul de protest Just Stop Oil a revendicat imediat responsabilitatea pentru acest incident printr-o postare pe contul său de Twitter, conform SkySports. Ei au cerut guvernului „să oprească imediat toate noile proiecte de combustibili fosili din Marea Britanie” și fac apel la instituțiile sportive din Marea Britanie „să intre în rezistență civilă împotriva politicilor genocidare ale guvernului”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.